• 23 mei 2022
 Kom je financieel in Nederland tegen?

Kom je financieel in Nederland tegen?

Ja, financieel kom je zeker ook in Nederland tegen, want financieel is alles wat met geld te maken heeft en in Nederland kom je zeker geld tegen, dus je komt financieel zeker in Nederland tegen. Zeker als je in CFD’s gaat handelen. Nederland heeft veel plekken die met geld werken een voorbeeld hiervan is een supermarkt, want alles in de supermarkt heeft een prijs, dus dit betekent dat de supermarkt zeker financieel is, want de producten hebben met geld te maken en daarnaast moet je ook met geld afrekenen. Overal in de supermarkt komt je dus financieel tegen. Elk product heeft ook weer een andere prijs en vaak zijn er ook nog verschillende versies van een product, dit komt doordat iedereen wat anders wilt, daardoor zijn er dus meerdere versies.

Een voorbeeld hiervan is hagelslag, want je kunt hagelslag melk nemen, maar je kunt ook pure hagelslag nemen, maar je zou ook vlokken kunnen nemen. Hiernaast zijn de prijzen ook verschillend, want je kunt voor verschillende merken kiezen. Elk merk heeft dus ook weer andere prijzen. Er zijn merken voor goedkope versies, maar er zijn ook merken voor gemiddelde en dure prijzen. Je hebt dus een huismerk een b merk en een a merk. De a merk is dus altijd het duurst daarna komt een b merk en na een b merk komt een huismerk. Het huismerk is vaak het goedkoopst. Veel supermarkten hebben een huismerk, dit is een product van de supermarkt zelf. Mensen hebben dus genoeg keuze. Het ligt vaak ook aan je budget, want als je niet al te veel geld voor boodschappen hebt kun je niet veel uitgeven, dus dan ga je voor een huismerk of een b merk, maar je gaat dan niet al te snel voor een a merk, want die kost te veel en dat is dan niet de moeite waard.

Beroepen die met financieel te maken hebben

Elk beroep heeft wel met financieel te maken, want elk beroep verdient geld, dit betekent dat het financieel is, want alles wat met geld te maken heeft is financieel. Dus dat betekent dat zowat elk beroep financieel is. Een voorbeeld is een casino, want daar moet je ook betalen, maar je kunt er ook gratis fruitautomaten spelen. Maar ook in de kledingwinkel heb je met geld te maken, want je moet voor de kleding betalen, dit is ook logisch, want het bedrijf moet voor allerlei dingen betalen en ook nog winst maken en dit kan niet zonder omzet en de omzet komt van de klanten, want de klanten betalen voor de kleding en daardoor krijgt het bedrijf geld, dit is dus de omzet. Naast de kledingwinkel hebben online winkels ook met financieel te maken, want het gaat hier niet om fysiek geld, maar uiteindelijk wordt er wel met geld betaald, dus dit is ook financieel.

Online winkels zijn voor veel mensen handig, want ze kunnen hier dingen bestellen en dan hoeven ze niet weg, want het product komt naar jou toe. Dit is dus tijd besparen, want je hoeft nu niet weg. Dit is dus best wel handig, want dit bespaart tijd en moeite. Het kost namelijk geen moeite om iets online te bestellen, want je klikt het aan en stopt het in je winkelwagen en daarna reken je af.

Gerelateerd