• 23 mei 2022
 Energieneutraal leven

Energieneutraal leven

Een duurzamer leven begint bij energieneutraal wonen. Energieneutraal wonen begint bij zonne-energie. Want niets is zo milieu vriendelijk als zelf energie opwekken met eigen zonnepanelen.

Wek uw eigen duurzame energie op met zonnepanelen. U bespaart niet alleen op uw energiekosten maar ook op het milieu! Geschikt voor elk huishouden of onderneming met een eigen dak.

De zonnepanelen zetten de straling van de zon om in groene energie. Deze energie wordt naar een omvormer gestuurd zodat het gebruikt kan worden. De omvormer transformeert de energie van de zonnepanelen naar bruikbare stroom en verzamelt data over uw opbrengst. De stroom die geproduceerd wordt kan nu door alle apparaten in en rondom uw huis of bedrijf gebruikt worden. Van de keuken tot de slaapkamer, alles is voorzien. De overgebleven stroom kan worden opgeslagen in een accu. Installaties zonder accusysteem leveren stroom simpelweg terug aan de leverancier.

Welke zonnepanelen geschikt zijn verschilt per situatie. Hoeveel panelen kunt u kwijt? Hoe belangrijk vindt u het aanzicht van de panelen? Welk vermogen past het beste bij uw situatie? Toch hebben alle installaties hetzelfde doel: het omzetten van zonlicht naar energie.

Natuma uit Stevensbeek is een installateur van zonnepanelen en levert duurzame producten. Onze producten voorzien u van een hoop energie of helpen u met besparen terwijl u tegelijkertijd het milieu niet hoeft te belasten!

“Zonnepanelen zijn een grote investering. U wilt er dus zo lang mogelijk mee vooruit. Door de kwaliteit van het materiaal en de expertise van de monteur gaat een installatie altijd langer mee. Natuma levert een aantal diensten om de installatie nog langer in topconditie te houden.” aldus Martijn van Natuma

Dus als je duurzamer wilt leven, begin dan bij zonnepanelen.

Gerelateerd