• 21 juli 2024
 Dit zijn super leuke zomerlooks!

Dit zijn super leuke zomerlooks!

De trends voor kleding zijn super snel aan het veranderen gedurende het jaar. Door de grote verschillen van het weer in de seizoenen is het soms erg lastig over wat nu wel en niet in de mode is. Gelukkig zijn er een hoop kledingstukken die al jaren worden gedragen en nooit oud zullen worden of uit de mode gaan. 

Dit is de trend van nu

In de periode van het warme weer wordt er sneller gekozen voor kledingstukken met felle kleuren, jurken, korte broeken en rokken met alle verschillende texturen en vormen. Gelukkig zijn er een hele hoop kledingstukken die ondanks de vele trends altijd een leuke zomerse look geven. 

Zo zal een jurk met een print, zoals: bloemen je nooit in de steek laten. Dit zal nooit uit de mode raken, omdat het een klassiek kledingstuk is die iedereen wel past en in veel verschillende kleuren wordt verkocht. Een jurk met bloemetjes is ook erg goed te combineren met birkenstocks. Dit zijn super hippe slippers in veel verschillende kleuren, zodat hij altijd bij je jurk zal passen. 

Blanco kleding

Printjes hoeven niet altijd op de kleding te zitten. Zo kun je ook eens kijken naar witte kleding, zoals: een witte broek of blouse. Omdat er geen print op staat geeft het een ontspannen uiterlijk. Naast het ontspannen uiterlijk is het iets wat nooit uit de mode gaat. 

Jeans

Wanneer je denkt aan Nederland staan de jeans wel op 1. Zo is een jeans rok een enorm succes voor de zomerse dagen. Je kunt door deze casual outfit op kantoor zitten met een blazer en mooie hakjes. Maar ook voor een dagje op het terras is het erg leuk om een jeans rokje aan te doen met een wit t-shirt. 

Jurk

Een jurk is er mooi in de zomer, en al helemaal wanneer je een licht tintje hebt door de zon! Een zwarte jurk is een kledingstuk wat casual gedragen kan worden, maar ook erg chique. Dit komt doordat je een zwarte jurk kan aankleden met mooie sieraden en een set leuke hakken. 

Kleuren

De kleuren die je deze zomer vast veel terug ziet komen zijn roze, groen, blauw, oranje en geel. Deze kleuren zijn allemaal lekker kleurrijk en zullen functioneel zijn om elke outfit om te laten toveren in een zomerse outfit. Deze kleuren zijn ook mooi om te mengen met zwart en wit, denk aan een zwarte rok met een leuk geel shirtje.

Nu we weten welke kleding niet uit de mode zal raken en de kleding die deze zomer veel terug gaan komen. Zijn er een aantal dingen waar we nog meer rekening mee moeten houden voor de stranddagen. Denk aan een goede zonnebrandcrème om een goede bescherming te bieden tegen de straling van de zon. Naast de zonnebrand kan een zomervakantie de bikini of badpak niet laten ontbreken. Bij een bikini en badpak kun je ook kijken naar de kleuren die er in zitten. Om ‘s avonds nog lekker langs het strand te lopen is het fijn om een lange strandbroek aan te schaffen die lekker los zit en goed door kan luchten. Hierop kun je een mooi basic t-shirt dragen met een hoed of zonnebril!

Gerelateerd