• 21 juli 2024
 Dit mag je niet vergeten tijdens een weekend weg

Dit mag je niet vergeten tijdens een weekend weg

Ga je binnenkort een weekend weg? Dan ga je wellicht licht gepakt op stap. Zeker als je een citytrip maakt of maximaal twee nachten, heb je niet zoveel nodig. Toch vergeet je al gauw een paar belangrijke dingen die jou trip een stuk gemakkelijker laten lopen en kosten voorkomen. In dit artikel benoemen wij een aantal dingen die je dus echt niet mag vergeten. Lees je mee?

1. Een goede weekendtas

Wat is er nou belangrijker dan de tas waar je je spullen in doet? Zonder kom je tenslotte vrijwel nergens, of je moet alles opnieuw gaan kopen. Zonde van het geld. Denk eens aan zo’n mooie leren weekendtas waarmee jij of je partner flink de show kan stelen. Vaak past er ook nog eens lekker veel in, dus dat is mooi meegenomen.

2. Mini’s van toiletspullen

Of je nou gaat vliegen, met de auto of met het openbaar vervoer: als je ergens anders gaat slapen is het wel fijn om al je eigen toiletartikelen bij de hand te hebben. En om nou helemaal nieuwe te kopen? Dat kan, maar het hoeft niet. Je kunt ook hervulbare flesjes kopen en hier jouw shampoo, gezichtsreiniger en dagcrème in doen. Liever mini’s? Die kun je tegenwoordig ook overal vinden. Handig!

3. Een portable oplader

Een nieuwe plek ontdekken of reizen gaat vaak gepaard met het nodig hebben van je telefoon. Denk aan de route verkennen of om je digitale reistickets bij de hand te houden tijdens het inchecken. Je telefoon moet dus eigenlijk altijd opgeladen zijn. Stel nou dat deze net uitvalt wanneer je iets belangrijks moet doen? Dat zou voor een vervelende situatie kunnen zorgen. Dit voorkom je door altijd een opgeladen portable oplader bij je in de tas te doen. Zo kun je je telefoon ten alle tijden opladen en bij de benodigde documenten, een noodoproep maken of met de juiste route navigeren.

Gerelateerd