• 23 juni 2024
 4 Computer games die uitkomen in 2021

4 Computer games die uitkomen in 2021

Speel jij graag computer games? Lees dan snel verder en ontdek welke 4 computer games er uitkomen in 2021.

Overwatch 2

Overwatch is een first-person shooter game (multiplayer) gemaakt door Blizzard Entertainment. De game kwam uit op 24 mei 2016 en na lang te hebben gewacht krijgen we eindelijk een deel 2. Op het gebied van gameplay zit er weinig verschil tussen de games. Wat Overwatch 1 zal onderscheiden van Overwatch 2 zijn de verhalende missies. Spelers van de originele game vonden het jammer dat de missies zonder context waren. Dit hebben de makers nu dus aangepast. Ook worden er meer/grotere maps toegevoegd, is er een nieuwe spelvorm toegevoegd, nieuwe missies, hebben de personages een verbeterd uiterlijk en komen er natuurlijk veel nieuwe personages. De releasedatum is nog niet bekend.
Bekijk hier de trailer van Overwatch 2.

Hitman 3

Hitman is een game van IO Interactive waarbij je in de huid van een huurmoordenaar kruipt. Het concept van Hitman 3 blijft vrijwel identiek aan de andere Hitman-games. Wel zijn er wat belangrijke updates en toevoegingen zoals een camera waar je sloten mee kunt openen. De game draait om de nieuwe missies. Hitman 3 wordt verwacht op 20 januari 2021.
Bekijk hier de trailer van Hitman 3.

Age of Empires 4

De Age of Empires 4 is ontwikkeld door Relic Entertainment en gepubliceerd door Microsoft Game Studios. De Age of Empires-spellen zijn real-time-strategy-spellen die zich afspelen in een bepaald tijdperk, bijvoorbeeld de steentijd en de Romeinse periode. Age of Empires 4 heeft vooral de nadruk gelegd op het helpen van nieuwe spelers door middel van tutorials in het spel. Het lijkt erop dat deel 4 voornamelijk is gebaseerd op de middeleeuwen.
De releasedatum is nog niet bekend.
Bekijk hier de trailer van Age of Empires 4.

Far cry 6

Far cry is een first-person shooter game van Ubisoft waarbij je een verhaal speelt op een eilandengroep. De game staat vooral bekend om de natuurlijke en variërende omgeving: stranden, bossen, jungles, mijnen, grotten, moerassen, vulkanen en nog veel meer. De graphics van Far cry 6 zijn zeer indrukwekkend en de verhaallijn zit vol spanning. Je zit vast op een chaotgisch tropisch eiland genaamd Yara, waar de dictator van de natie koste wat het kost het eiland terugbrengen naar zijn oude glorie. Je speelt als Dani Rojas, een inwoner van Yara en je vecht voor je vrijheid. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar deze game is wel te pre-orderen.
Bekijk hier de trailer van Far cry 6

Gerelateerd